Over deze blog

De  inhoud valt onder de verantwoordelijkheid van Ad Lagendijk. Er zijn verschillende invullingen mogelijk van het verschijnsel blog. De meest voorkomende is die van een blogger die dagelijks een paar regels schrijft en dan hoopt op veel reacties. Onze berichten zijn meestal het resultaat van enig – en soms zelfs intensief – speurwerk. In ieder geval geldt voor het merendeel van de berichten dat het schrijven minstens enkele uren heeft gekost. Het nadeel voor de lezer zou kunnen zijn dat de frequentie lager is dan gebruikelijk. Het voordeel is dat de berichten een houdsbaarheidsdatum van maanden tot jaren na publicatie hebben.

Technische informatie
Ik heb bij het ontwerp van de huidige blogsite heel veel overgenomen van het ontwerp van de Engelstalige blog over mijn boek. Die blogsite is ontworpen en ontwikkeld door: Joost de Keijzer (dekeijzer.org) en Onno Makor (GreatLittleCompany.com) E-mail: wow@ons3.nl in samenwerking met Talea Bohlander (helder ontwerpers).

Het CMS systeem dat ik gebruik is WordPress. Natuurlijk wordt er geen gebruik gemaakt van blogging services zoals Blogger. We zijn al een paar keer het slachtoffer geworden van hackers. De provider heeft al eens gedreigd om ons om die reden te dumpen.

Uw inbreng
Als u fouten in de opmaak ontdekt, of andere problemen (zoals bestanden die niet uploaden, of video-bestanden die niet werken) wilt u ons dat dat aub melden (info AT stringcat DOT com).  In een eerste stadium testen we meestal alleen met Firefox, Chrome, Opera en IE.


Print Friendly